Sous vide cooker

Chef

A High-P a következők elkészítésére használható

  • Dzsemek és lekvárok
  • Szószok
  • Tészta szószok
  • Zselék
  • Jégkrémek
  • Sodó

Related Process

High-P: the machine for vacuum cooking

20 kg dzsem vagy lekvár kevesebb, mint negyed óra alatt, 50 kg Bolognai szósz 35 perc alatt, beleértve a zöldségeket és a pirítást is: A High-P ezt mind tudja, sőt még ennél is többre képes. A High-P a Firex legújabb főzési rendszere mely egy új, szabadalmaztatott mixert a vákuumos főzéssel kombinál; a mixert darabolásra és simára keverésre is használhatjuk, míg a vákuum megőrzi az ízeket.

Machine for jams and preserves: sous vide cooking is easy

High-P is the new system of sous vide cooking at a low temperature that combines the new mixer, patented for cutting and homogenisation, and the innovative vacuum technology to reduce and keep intact the organoleptic properties of foods. More than just a machine for jams and preserves, it is a technologically advanced piece of equipment indispensable in any professional kitchen.

A versatile automatic and dynamic cooker that has a series of advantages:
  • Airless cooking
  • Storage of liquids
  • Increased yield of finished product
  • Dynamic sous vide
Download the brochure or contact us to find out the technical details of this automatic sous vide cooker.

Katalógus letöltés

Magyar