20 kg dzsem vagy lekvár kevesebb, mint negyed óra alatt, 50 kg Bolognai szósz 35 perc alatt, beleértve a zöldségeket és a pirítást is: A High-P ezt mind tudja, sőt még ennél is többre képes. A High-P a Firex legújabb főzési rendszere mely egy új, szabadalmaztatott mixert a vákuumos főzéssel kombinál; a mixert darabolásra és simára keverésre is használhatjuk, míg a vákuum megőrzi az ízeket.
Machine for jams and preserves: sous vide cooking is easy
High-P is the new system of sous vide cooking at a low temperature that combines the new mixer, patented for cutting and homogenisation, and the innovative vacuum technology to reduce and keep intact the organoleptic properties of foods. More than just a machine for jams and preserves, it is a technologically advanced piece of equipment indispensable in any professional kitchen.
A versatile automatic and dynamic cooker that has a series of advantages:
Airless cooking
Storage of liquids
Increased yield of finished product
Dynamic sous vide
Download the brochure or contact us to find out the technical details of this automatic sous vide cooker.